Of het nu gaat om de verkoop van uw huidige woning, de aankoop van een nieuwe woning of het opstellen van een taxatierapport: kremermakelaars.nl stelt graag zijn ervaring en professionaliteit tot uw beschikking. Bent u op zoek naar een andere woning of een recreatiewoning? Wilt u uw (recreatie)woning verkopen? Hebt u een waardebepaling of taxatie nodig van uw (recreatie)woning of bedrijfsobject? Neem dan contact met ons op.
U bent welkom op ons kantoor aan de Kolkweg in Nes. Op werkdagen zijn wij elke dag geopend en op zaterdag werken wij op afspraak. Telefonisch zijn we vrijwel altijd voor u bereikbaar!

Het zoeken en vinden van een geschikte woning kunt u meestal grotendeels zelf doen, maar wat doet u als u uw ideale woning op Ameland denkt gevonden te hebben?

Dan wilt u persoonlijke begeleiding door een ervaren makelaar. Een makelaar die samen met u de gevonden woning bekijkt en u nuchter adviseert over de ligging, de onderhoudstoestand, bijzondere erfdienstbaarheden, erfpacht, de huisvestingsverordening gemeente Ameland en de prijs. Kortom: iemand die met úw belangen en woonwensen rekening houdt en ervaren is in het voeren van onderhandelingen. Zo levert een makelaar meer op dan hij kost.

Is de koop gesloten, dan zorgt ons kantoor voor de administratieve afhandeling en houdt de afgesproken termijnen in de gaten. Wij nemen de koopakte met u door en bekijken of de notariële stukken in orde zijn.

Natuurlijk kunt u bij kremermakelaars.nl ook terecht voor het volledige aankooptraject. U geeft uw wensen en wij gaan voor u op zoek!

Het kopen en verkopen van een woning verdient persoonlijke zorg en aandacht. Kremermakelaars.nl op Ameland adviseert u bij het behalen van een maximaal verkoopresultaat: een voorspoedige verkoop en een realistisch prijsadvies.

Kremermakelaars.nl wacht niet tot gegadigden zich voor uw woning zich aanmelden, maar gaat direct actief de markt op. Wij benaderen klanten in ons zoekbestand waardoor meestal direct potentiële gegadigden in beeld komen. Uw woning staat binnen enkele dagen in de verkoop, van internet tot een verkoopbord bij uw woning. Omdat wij daarnaast op verschillende manieren adverteren, bereiken wij een groot deel potentiële kopers.

Een bezichtiging van uw woning vindt in overleg met u plaats. Bij een serieus bod op uw woning nemen we direct contact met u op. Wij voeren voor u de onderhandelingen met de kopende partij, natuurlijk in nauw overleg met u. Wanneer overeenkomst is bereikt, zorgen wij voor de administratieve afhandeling en begeleiding van de gehele transactie tot na de oplevering en ondertekening van de akte bij de notaris.

Een taxatie kan nodig zijn voor de aankoop van een ander woning, bij een boedelscheiding of nalatenschap en bij het verhogen of oversluiten van een hypotheek. Kremermakelaars.nl op Ameland kan een snel en vakkundig onderbouwd en realistisch taxatierapport voor u opstellen. Daarbij bekijken we niet alleen uw woning, maar doen we ook onderzoek bij de gemeente, het Kadaster, de vereniging van eigenaren en dergelijke.

Bij de taxatie wordt gelet op:
* de staat van onderhoud
* oppervlakte
* functionele indeling
* de constructie en gebruikte materialen en de kwaliteit ervan
* mate van isolatie en energiezuinigheid
* verplichting en rechten, zoals overpad en erfpacht
* type, ligging en omgeving
* grootte van perceel en opstallen

Certificering

Onze makelaar André Wildervank is een gecertificeerd register makelaar/taxateur, aangesloten bij de SCVM, NRVT, Taxateurs Unie en NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). U bent dus zeker van een integere en deskundige opname van de onroerende zaak en een met zorg uitgevoerd taxatierapport.

Gevalideerde taxatie of ongevalideerde taxatie 

Er zijn 2 soorten taxaties mogelijk. Een gevalideerde taxatie en een ongevalideerde taxatie. Voor een hypotheekaanvraag is een gevalideerd taxatierapport nodig. Voor een waardevaststelling, of bij bezwaar tegen een WOZ-beschikking, is een ongevalideerde taxatie voldoende. Ook in andere situaties volstaat een ongevalideerd rapport.
Een gevalideerde taxatie wordt  gevalideerd door het NWWI.

BOG Taxaties (Bedrijfs Onroerend Goed)

Het taxeren van zakelijk vastgoed is specialistenwerk. Bij een taxatie van bedrijfsonroerend goed spelen veel factoren een rol, zoals goodwill, ligging en de (gebruiks)mogelijkheden. De aanwezige voorzieningen hebben invloed op de waarde, maar de procentuele invloed is afhankelijk van het bedrijfspand en het bedoeld gebruik. Kremermakelaars.nl adviseert u graag!

 

Agrarische taxaties

In de agrarische sector gaat het zelden om een simpele taxatie. Vrijwel altijd zijn een waardebepaling en advies nauw met elkaar verbonden en vloeit de een uit de ander voort. Of het nu om een relatief simpele of zeer complexe taxatie gaat. Kremermakelaars.nl werkt samen met de agrarisch makelaar/taxateur Harry Kaspers. Hij verzorgt voor u een complete rapportage toegespitst op het doel van de taxatie.

Wanneer u een woning koopt of verkoopt, heeft u een bouwkundige keuring nodig om de bouwtechnische staat vast te stellen. U wilt ten slotte weten wat voor kosten u in de toekomst kunt verwachten.

Tijdens de bouwkundige keuring wordt een visuele inspectie van de woning uitgevoerd. Van de belangrijkste bouwkundige onderdelen wordt bepaald in welke conditie deze verkeren en vastgelegd in het rapport.

Na de bouwkundige keuring ontvangt u het bouwkundig rapport met de bevindingen; inclusief foto’s, een kostenindicatie van achterstallig onderhoud en een indicatie van de kosten van onderhoud.

Tip! Laat de woning meteen taxeren als er toch een bouwtechnische keuring plaatsvindt. Zo weet u ook direct wat het pand waard is op dit moment.

Bouwadvies en projectbegeleiding

Bouwadvies en projectbegeleiding wordt door ons uitgevoerd onder de naam Wilba Ameland.

Wilba Ameland is een dynamisch en onafhankelijk bouwadviesbureau met een afgestemd pakket van adviesdiensten. Bij ons staat de klant centraal.

Door gedegen bouwkundig opleidingsniveau, gecombineerd met een jaren lange praktijkervaring, kunnen wij onze klant snel, goed en concurrerend van dienst zijn. Door een solide netwerk van relaties kunnen wij flexibel met vragen uit de markt omgaan.

Een huis kopen, verbouwen en onderhouden is voor velen een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen financieel en organisatorisch, maar juist ook bouwtechnisch gezien. U loopt tegen veel zaken aan die mogelijk nieuw voor u zijn en waarbij u de weg niet goed kent. Redenen genoeg om daarbij een onafhankelijk bouwkundig adviseur in te schakelen.

Wilba Ameland heeft een aantal kernwaarden waarnaar wij dagelijks handelen.

 • Persoonlijk
 • Open en heldere communicatie. Duidelijk rekening houdend met wensen van de cliënten.
 • Gedreven
 • Passie voor het vak. Bouwen is uitdagend. Vooruit willen gaan. De beste willen zijn.
 • Kwaliteit
 • Veel aandacht voor details. Constant zoeken naar betere werkwijzen en oplossingen. Permanente educatie.
 • Betrouwbaar
 • Afspraak is afspraak. Wees eerlijk, durf nee te zeggen. De betrouwbare partner zijn.
 • Stijlvol
 • Netjes en beschaafd in presentatie en communicatie. Klant gericht.

Advies gebieden van Wilba Ameland:

 • Bouwvoorbereiding, het verzorgen van tekenwerk, berekeningen, advies en keuringen voor (constructieve) kwaliteit. Zodat u eenvoudig de vergunningprocedures doorloopt en zeker weet dat uw bouwwens ook haalbaar is.
 • Bouwbegeleiding, zoals advies, directievoeringen en toezicht voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten.
 • Bouwtechnische keuringen, aankoopkeuringen en verkoopkeuringen.
 • Opleveringskeuringen voor zowel nieuwbouw als verbouw.
 • Verstrekken van energielabels en maatwerkadviezen (proces gecertificeerd).
 • Opstellen van onderhoudsadviezen en meerjaren onderhoudsplanning.
 • Vooropname en het opsporen van bouwgebreken.

Financieel advies

Appartement, vrijstaande woning, twee onder één kap, bungalow of villa. Wie op zoek is naar zijn droomhuis komt erachter dat het vinden ervan veel tijd vergt en kennis vereist.
Het kopen van een huis is wellicht een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Wij beseffen dat het geen dagelijkse kost voor u is. Vooral de financiering heeft de nodige voeten in de aarde. Er zijn talloze hypotheekvormen met talloze aflossingsvormen. WH Assurantiën is een professionele adviseur voor wie de huizenmarkt geen geheimen kent.
Heeft u uw unieke woning gevonden, dan zoeken zij de juiste financiering en hypotheek voor u. Geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie.