Klaverweide 305 Ballum

Ligging: Roosdunen
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
2

Extra informatie

  • Perceel oppervlakte (m²): 828 M 2
  • Bouwjaar: 1966

Type Woning

  • Recreatiewoning

Omschrijving

Op een ruim perceel van 828 m² grond staat de vrijstaande recreatiebungalow “Stieker”.
De bungalow is recent helemaal verbouwd en gemoderniseerd. Hierdoor is een comfortabel en luxe verblijf ontstaan. Vanuit de bungalow heeft u een uitzicht over de weilanden richting het dorp Ballum.
Bij de verbouwing is de bungalow verduurzaamd en gemoderniseerd. Er is extra isolatie aangebracht, een nieuwe keuken geplaatst en de badkamer is vervangen. Door de verbouwing heeft de bungalow een hoogwaardig niveau van duurzaamheid en afwerking en behoort de bungalow tot de luxere verblijven op het park.

Het ruime perceel is eigen grond en gelegen aan toegangsweg het Snikkepad. Het park is ruim opgezet en heeft allerlei voorzieningen. Naast de bungalow ligt het openluchtzwembad, voetbalveld, tennisbaan en wasserette. In het centrumgebouw is een snackbar en in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig.

Vanaf de camping loopt u direct het bos of de duinen in. Aan de rand van de camping is een honden uitlaatgebied, waar honden los mogen lopen. Op 10 minuten lopen bent u op het Beleefstrand of in het dorp Ballum.

Vraagprijs op aanvraag
Energielabel C

Download bijlages

Klaverweide 305

Vragen? Neem contact met ons op.