Strandweg 51-125 Nes

€ 197.000,00 /k.k.
Ligging: Ameland State
Woonopp. (M 2)
54
Kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
2

Extra informatie

  • Bouwjaar: 1993

Type Woning

  • Appartement

Omschrijving

Genietend van het uitzicht op uw balkon en de zee voelen op ieder moment van de dag. De duinen, de uitgestrekte stranden en de bossen zijn binnen handbereik.

Het recreatieappartement ligt op de eerste verdieping aan de oostzijde van het appartementencomplex “Ameland State”. Door de vorm van het complex is een overdekte binnenhof situatie ontstaan met binnen terras en verschillende zitjes. Hierin bevinden zich ook de receptie van de appartementen, het trappenhuis en de liftpartijen. In het complex treft u naast allerlei voorzieningen zoals; zonnebank, wasserette, speelruimte voor de kinderen, een inpandig Grand Café “Brood” met terras. Ruime parkeergelegenheid.

Indeling appartement: entree, slaap nis, woonkamer annex open inbouwkeuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. De slaapkamer (8 m²) aan de voorzijde is bereikbaar vanuit de woonkamer (± 22 m²) en heeft aansluiting met de badkamer met bad en dubbele wastafel. Verder is er een tweede badkamer met douchecabine en toilet.

Bij het appartement is een berging aanwezig.

Download bijlages

STRANDWEG 51-125

Vragen? Neem contact met ons op.