Strandweg 12 Buren

VERKOCHT
Woonopp. (M 2)
127
Kamers
8
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Garages
1

Extra informatie

  • Perceel oppervlakte (m²): 900 M 2
  • Bouwjaar: 1957

Type Woning

  • Permanente woning

Omschrijving

Op de Strandweg in Buren ligt op een perceel van 900 m² groot dit vrijstaande woonhuis met aanbouw en bijgebouw. Het huis behoeft modernisering en renovatie, doch is zeer geschikt voor iemand met “twee rechter handen” die graag zijn eigen droomhuis wil realiseren.

Indeling begane grond: Via de voordeur aan de noordzijde van de woning komt u binnen in de hal. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer, de woonkeuken, een werkkamer, kelder en er is een trapopgang naar de verdieping. De woonkeuken is eveneens bereikbaar vanuit de woonkamer en de bijkeuken. In de bijkeuken bevindt zich een toilet en is de achteringang van het huis. Naast de bijkeuken is nog een aangebouwde kantoorruimte met aansluitend een aangebouwde houten schuur.

Indeling verdieping: Via de trap komt u op de overloop. Er zijn vier slaapkamers waarvan twee met een wastafel. Er is een badkamer met douche en toilet en een bergzolder.

Buiten: De tuin ligt rondom het huis. Er is een diepe achtertuin welke u veel privacy biedt. Er zijn meerdere terrassen aanwezig.

Download bijlages

Strandweg 12

Vragen? Neem contact met ons op.