Strandloperspoor 237 Ballum

Ligging: Roosdunen
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
3

Extra informatie

  • Perceel oppervlakte (m²): 1501 M 2
  • Bouwjaar: 1969

Type Woning

  • Recreatiewoning

Omschrijving

Op een kavel van 1501 m² eigen grond ligt de riet gedekte villa de “Heideparel”.  De villa is 2014 geheel gerenoveerd.

Villa de Heideparel dankt haar naam aan de fraaie omgeving: het Heideveld, dat ter hoogte van het dorpje Ballum ligt. Vanuit de villa bent u zo bij het duingebied met fiets- en wandelpaden naar het strand. Maar ook het bos ligt vlakbij met mooie wandelroutes. Een prachtige omgeving om te genieten.

De villa beschikt over een ruime, beschutte tuin met meerdere terrassen en een Wellness Lodge met sauna, stoomdouche en 6 persoons jacuzzi. Optimaal relaxen tussen de bubbels!

Indeling begane grond: entree met ruime garderobe en twee toiletten, woonkeuken met trapopgang naar de bovenverdieping, woonkamer met trapopgang naar de bovenverdieping, bijkeuken met wasmachine, droger en extra koelkast en een badkamer met douche.

Indeling bovenverdieping: via de trapopgang in de woonkeuken komt u op een overloop met toegang tot een tweepersoons slaapkamer, slaapkamer met tweepersoons bedstee, badkamer met douche, bad, toilet en dubbele wastafel en een separaat toilet.
Via de trapopgang in de woonkamer komt u op een overloop met toegang tot drie tweepersoons slaapkamers en een badkamer met bad, toilet en wastafel.

Nieuwsgierig geworden? Voor een virtuele tour door de Heideparel klikt u hier.

Download bijlages

Strandloperspoor 237

Vragen? Neem contact met ons op.