Smitteweg 5 Ballum

Woonopp. (M 2)
179
Kamers
8
Slaapkamers
6
Badkamers
2

Extra informatie

  • Perceel oppervlakte (m²): 505 M 2
  • Bouwjaar: 2000

Type Woning

  • Permanente woning

Omschrijving

Aan de zuidzijde van het dorp Ballum staat dit goed onderhouden woonhuis met recreatieappartement. Het recreatieappartement bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ingericht voor drie personen.

Het huis heeft een verzorgde tuin. De tuin is zomers een kleurrijk geheel en heeft een terras op het westen en een terras op het zuiden. Aan de voorzijde heeft u een vrij uitzicht over de landerijen richting de zeedijk.

Indeling woonhuis:
Entree via voordeur aan de oostzijde van de woning.
Vanuit de hal is er toegang tot de keuken en is er een trapopgang naar de verdieping.
De royale landelijke woonkeuken is voorzien van inbouwapparatuur en scheidt zich door middel van schuifdeuren van de woonkamer.
De lichte woonkamer heeft een prachtig balken plafond en de lambrisering geeft het een luxe uitstraling. De kachel met oudhollandse tegeltjes pronkt in de woonkamer. Vanuit de woonkamer is het terras op het westen te bereiken.
Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluiting, het toilet, een fitnessruimte en de achterdeur. De tuin ligt op het westen en op het zuiden.

Op de verdieping zijn vier slaapkamers, een badkamer en een werkkamer. Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.
De huidige eigenaar heeft één slaapkamer als kantoor ingericht en één als tv-kamer.
De werkkamer is bereikbaar via de badkamer.
De badkamer heeft een wastafel, toilet, douchecabine en whirlpool.

Appartement:
Bij de woning is een recreatieappartement aanwezig. De eigenaar verhuurt deze onder de naam ‘’Oans Thuus’’. Het appartement is ingericht voor drie personen en heeft een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Aan de westzijde van het appartement is een ruime tuin met terras.

Bijzonderheden:

Energielabel: B

De huisvestingsverordening van Gemeente Ameland is van toepassing.
De woonruimte mag niet voor bewoning in gebruik genomen worden als daarvoor geen huisvestingsvergunning is verleend.

Video tour

Vragen? Neem contact met ons op.