Lijnbaan 6 Nes

Woonopp. (M 2)
115
Kamers
7
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Garages
1

Extra informatie

  • Perceel oppervlakte (m²): 485 M 2
  • Bouwjaar: 1958

Type Woning

  • Permanente woning

Omschrijving

Op de hoek van de Lijnbaan en de Kolkweg in Nes ligt op een perceel van 485 m² groot dit vrijstaande woonhuis. Het huis behoeft modernisering en renovatie, doch is zeer geschikt voor iemand met “twee rechter handen” die graag zijn eigen droomhuis wil realiseren.

Indeling begane grond:
Via de voordeur aan de oostzijde van de woning komt u binnen in de hal. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer, de woonkeuken, de badkamer en er is een trapopgang naar de verdieping. De woonkeuken is eveneens bereikbaar vanuit de woonkamer en de bijkeuken. In de bijkeuken bevindt zich een toilet en is de achteringang van het huis. Naast de bijkeuken is nog een extra kamer welke nu dienst doet als bergruimte.

Indeling verdieping:
Via de trap met traplift komt u op de overloop. Er zijn vier slaapkamers met wastafel. Eén van de slaapkamers heeft een Sanibroyeur. Er is een badkamer met douche en een bergzolder.

Buiten:
De tuin ligt rondom het huis. Het terras ligt op het zuiden. Er is een schuurtje met overkapping en parkeerplaats aan de zijde van de Kolkweg.

 

 

Download bijlages

Lijnbaan 6

Vragen? Neem contact met ons op.