Fabriekspad 18 Buren

VERKOCHT
Woonopp. (M 2)
181
Kamers
7
Slaapkamers
4
Badkamers
2

Extra informatie

  • Perceel oppervlakte (m²): 383 M 2
  • Bouwjaar: 1974

Type Woning

  • Permanente woning

Omschrijving

Op een kavel van 383 m² groot ligt deze zeer royale helft van een dubbel woonhuis. In 2020 is er een tweepersoons recreatieappartement gecreëerd met een terras op het zuiden.

Indeling begane grond woonhuis:

Via de voordeur van de woning komt u binnen in de hal. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer, het toilet en de trapopgang naar de verdieping.

De woonkamer heeft een zithoek en eethoek.
De woonkeuken is bereikbaar vanuit de woonkamer. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er een deur naar een hal die aansluit op de achteringang. In deze hal is tevens een toegangsdeur tot het appartement.
De bijkeuken beschikt over witgoedaansluiting, een bergkast, een installatiekast en een deur naar de achtertuin.

Indeling verdieping:

Via de trap komt u op de overloop. Er zijn vier slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Met een vlizotrap is de zolder bereikbaar.

Buiten:

De achtertuin is gesitueerd op het zuiden en beschikt over een terras, gazon en overkapping. Het recreatieappartement heeft een separate tuin met terras.

Aan de noordzijde van het huis ligt de voortuin en oprit. Op het dak van de woning en het appartement liggen in totaal 11 zonnepanelen.

Appartement:

Bij het huis is in 2020 een tweepersoons appartement gecreëerd. De entree is via de gezamenlijke hal, bereikbaar via de achterdeur. Het appartement beschikt over een badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel, woonkamer met open keuken, slaap nis, tuin met terras op het zuiden.

De woning wordt verkocht inclusief inventaris van het appartement (exclusief enkele persoonlijke spullen), website en de reeds gemaakte boekingen.

Bijzonderheden:

Energielabel C.

De huisvestingsverordening van Gemeente Ameland is van toepassing.
De woonruimte mag niet voor bewoning in gebruik genomen worden als daarvoor geen huisvestingsvergunning is verleend.

Vragen? Neem contact met ons op.