De Stringen 27 Ballum

Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
1
Garages
1

Extra informatie

  • Perceel oppervlakte (m²): 311 M 2
  • Bouwjaar: 1996

Type Woning

  • Permanente woning

Omschrijving

Aan de Stringen in Ballum ligt op een perceel van 311 m² groot deze geschakelde woning.     De woning is gebouwd in 1997 en sindsdien goed onderhouden. De bijkeuken was onderdeel van de garage, maar verbouwd en na-geïsoleerd en daarmee geschikt als woonruimte.

Een huis met veel mogelijkheden door de werkkamer op de begane grond, aangebouwde bijkeuken en garage.

Indeling begane grond:

Via de voordeur aan de voorkant van de woning komt u binnen in de hal. In de hal is een toiletruimte en vaste trap naar de verdieping.

De woonkamer heeft een schuifpui naar de tuin en een terrasdeur naar het terras. Lichte open keuken met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de werkkamer en bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine en wasdroger.

De aangebouwde garage is bereikbaar van binnenuit en vanaf de zijkant van de woning middels een automatisch bedienbare garagedeur.

Indeling verdieping:

Op de verdieping is een overloop met vier slaapkamers en een badkamer. De badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel. Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde is het balkon te bereiken. De bergzolder is toegankelijk middels de vlizotrap op de overloop.

Tuin:

De woning heeft een royaal terras met veel privacy aan de achterzijde van de woning en is direct te bereiken is vanuit de woonkamer. De tuin is gelegen aan de noord- en oostzijde.

Bijzonderheden:

  • Iedere ruimte is voorzien van een energiebesparende ruimteafhankelijke temperatuurregeling.
  • In de woonkamer is een rookkanaal aanwezig voor een allesbrander.
  • De huisvestingsverordening van Gemeente Ameland is van toepassing. De woonruimte mag niet voor bewoning in gebruik genomen worden als daarvoor geen huisvestingsvergunning is verleend.

Vragen? Neem contact met ons op.