Verkoop

Het kopen en verkopen van een woning verdient persoonlijke zorg en aandacht. Kremermakelaars.nl op Ameland adviseert u bij het behalen van een maximaal verkoopresultaat: een voorspoedige verkoop en een realistisch prijsadvies.

 

Kremermakelaars.nl wacht niet tot gegadigden zich voor uw woning zich aanmelden, maar gaat direct actief de markt op. Wij benaderen klanten in ons zoekbestand waardoor meestal direct potentiële gegadigden in beeld komen. Uw woning staat binnen enkele dagen in de verkoop, van Internet tot een verkoopbord bij uw woning. Omdat wij daarnaast op verschillende manieren adverteren, bereiken wij een groot deel potentiële kopers.

 

Een bezichtiging van uw woning vindt in overleg met u plaats. Bij een serieus bod op uw woning nemen we direct contact met u op. Wij voeren voor u de onderhandelingen met de kopende partij, natuurlijk in nauw overleg met u. Wanneer overeenkomst is bereikt, zorgen wij voor de administratieve afhandeling en begeleiding van de gehele transactie tot na de oplevering en ondertekening van de akte bij de notaris.